Workshop

Lash Volume Lift Mrs. LashLift

Mrs. LashLift

De Mrs. Lashlift is een geweldige treatment en een echte toevoeging aan je salon.

Deze wimperlift met aanvullend een behandeling met de 3D Gold Lash Filler en Keratin & Collagen Laminator welke zorgen voor dikkere, langere en uiterst gezonde wimpers is uniek in Nederland!

Klanten zullen keer op keer zeer tevreden zijn met het resultaat welke maar liefst 6 tot 8 weken zichtbaar is! 

Tijdens de allround lashlift training krijg je uitleg over de producten en voeren we de behandeling uit op een door jou mee gebracht model.

Let op: Je dient zelf een model mee te nemen.

Kosten

De kosten van de allround lashlift training bedragen € 299,- excl. btw. Dit is inclusief het uitgebreide starterspakket t.w.v. € 149,- excl. btw.

Praktijk

De training bestaat uit 3 uur waarin de theorie en praktijk behandeld worden. De tijdsduur van de workshop is ca. 75 minuten.

Kosten Masterclass

De kosten voor de masterclass Mrs. LashLift (uitsluitend op vertoon van eerder behaald certificaat LVL) betaal je uitsluitend € 199,00,- excl. btw. Dit is inclusief goodiebag.

Producten Mrs. LashLift

De producten van Mrs. LashLift zijn ontwikkeld met de meest veilige en hoogwaardige ingrediënten. Hiermee is Mrs. LashLift erin geslaagd een Lash Volume Lift systeem neer te zetten met zeer korte inwerktijden. Maar, toch uiterst mild en veilig te gebruiken zonder de natuurlijke wimpers te beschadigen. De producten van Mrs. LashLift zijn volledig veilig beoordeeld door goedgekeurde beoordelaars en geregistreerd bij CPNP (Europees bestuursorgaan voor cosmetica) om te voldoen aan Verordening (EG) 1223/2009. 

Over Mrs. LashLift

Met deze revolutionaire Lash Lift treatment met maximaal 11 minuten aan inwerktijd inclusief verven is het mogelijk je klanten volle gelifte wimpers te bezorgen die wekenlang mooi blijven.  Het gebruik van een wimper krultang wordt hiermee overbodig. Lash lifting is de nieuwste techniek in de beauty branche en is toepasbaar op alle wimpers.

WIL JIJ JE AANMELDEN VOOR DEZE TRAINING?

Wanneer je je aanmeldt, vragen wij je ook meteen te betalen. Liever niet het hele bedrag in één keer betalen? Kies in de pop-up bij Kies uw training voor de aanbetaling van € 50,-.

Open chat
1
How can I help you?