MASTERCLASS

Classic One by One

Home / Trainingen / Training wimperstylist / Masterclass Classic One by One

MASTERCLASS CLASSIC ONE BY ONE

Jij bent al gecertificeerd wimperstylist, hebt passie voor je vak, en voelt je nog onzeker of je wil je skills verbeteren?

Volg dan de Masterclass Classic One by One. Bij deze training leer je niet alleen je werk te perfectioneren, maar ook gevorderde technieken binnen de One by One toe te passen.

Na het volgen van deze Masterclass Classic One by One zal je in staat zijn meer creativiteit in je werk te leggen en je te onderscheiden van de concurrent.

Let op: Voor deze masterclass dien je zelf een model mee te nemen.

Kosten

De kosten van de training zijn € 295,- excl. btw en inclusief een starterkit t.w.v € 105,- en een lunch. De masterclass duurt 5 uur.

Certificaat

Bij voldoende resultaat krijg je aan het eind van de dag een officieel Oh My Lash! certificaat.

Praktijk

Op een door jou meegebracht model gaan we de vergevorderde technieken die we in de theorie behandeld hebben in de praktijk brengen. Het gebruik van de overige materialen worden door ons beschikbaar gesteld.

INHOUD TRAININGSDAG

FAQ

  • Double Date 0.15 mix tray C curl 
  •  Double Date 0.15 mix tray CC curl
  • Double Date 0.15 mix tray D curl
  • Attitude Adhesive 5ml
  • Glasplaat
  • Flowercups

Bij onvoldoende resultaat kan je na een periode van intensief trainen alsnog een kostenloze proef afleggen. Daarna zal beoordeeld worden of je in aanmerking komt voor ons certificaat.​

KWALITEIT

Oh My Lash! streeft er naar om die kwaliteit hoog te houden in de wimperindustrie. Daarom bieden wij jou de mogelijkheid om binnen 6 maanden een gratis perfectie training te volgen.

Tijdens deze training zetten we de puntjes op de i en behandelen we wat jij tegen bent gekomen in de praktijk

#OHMYLASH

WIL JIJ JE AANMELDEN VOOR DEZE TRAINING?

Wanneer je je aanmeldt, vragen wij je ook meteen te betalen. Liever niet het hele bedrag in één keer betalen? Kies in de pop-up bij Kies uw training voor de aanbetaling van € 50,-.

Open chat
1
Waar kan ik je mee helpen?