Ben jij op zoek naar een alternatief voor handgemaakte waaiers?
Kies voor Premade of Promade Volume Fans!
Pre- & Pro made
Dierproefvrij & vegan
XXL Trays
Tijdbesparend
Geen volume training nodig
Gratis verzending boven de 50,- exclusief btw

Premade fans en promade fans voor snel kwalitatief resultaat

Ben jij op zoek naar een manier om je klanten een vollere look te geven, maar wil je ook tijd besparen? Ben je nog niet getraind in Russian Volume of ben je op zoek naar een sneller alternatief voor jouw klanten als het gaat om wimperextensions? Dan zijn de premade fans en promade volume fans van Oh My Lash! de perfecte oplossing voor jou!

Met premade fans en promade fans bespaar je tijd, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit. Begin je net als styliste, dan is dit een hele fijn wimper om mee te starten. Maar ook voor de ervaren wimperstylist is dit een fantastisch product om mee te werken.

Oh My Lash! is dé groothandel als het gaat om wimperextensions en wenkbrauwstyling. Bij ons vind je verschillende soorten premade en promade volume lashes. Zoals premades fans, premade professional fans, promade super fans, promade narrow fans, promade wispy fans en promade spikes. Met deze fans kun je elke gewenste look creëren bij jouw klant.

Premade en promade fans,
kant-en-klare wimperextensions

Er zijn tegenwoordig zoveel soorten wimperextensions met allerlei voordelen. Van de mooiste materialen tot de slimste technieken. Maar ook het product wimperextensions blijft in ontwikkeling.

De nieuwste, ultra lichte wimperextensions zijn de premade en promade fans. Premade fans en promade fans zijn van hele mooie kwaliteit, waarbij het werk van het maken van mooie volume waaiers al voor je is gedaan. De premade en promade fans is een perfecte kant-en-klare oplossing en een alternatief dat heel dichtbij de natuurlijke, handgemaakte wimperextension komt.

De techniek van het aanbrengen komt dichtbij de One by One. Hierdoor kan zowel de beginnende als de ervaren styliste goed met premade en/of promade fans werken. Daarnaast kost het minder tijd. Dit is prettig voor de klant en voor jou als stylist.

De fan kan direct aangebracht worden op de wimper, waardoor je een mooie volume lift effect creëert.

Promade fans verpakkingen

Zijn Pre- and Promade fans schadelijk voor de natuurlijke wimpers?

Zoals ook bij de One by One techniek en de Volume techniek is het van belang dat je rekening houdt met de gezondheid, de dikte en de draagkracht van de natuurlijke wimpers, zodat je deze niet beschadigd. Wij hebben alvast een voorselectie voor je gedaan.

Zo zijn bijvoorbeeld de 3D fans gemaakt met 0.07 wimperextensions, de 7D met 0.05 en de 10D met 0.03 wimperextensions. Ondanks dit is het nog steeds belangrijk om rekening te houden met de wimpers van de klant.

Bij fragiele wimpers kan je minder D plaatsen, dan bij stevige dikke en gezonde wimpers. Ook raden wij bij fragiele en/ of beschadigde wimpers de promade fans aan. Niet alleen vanwege het gewicht, maar het resultaat zal ook natuurlijker zijn. Dit komt, omdat de basis hiervan super dun is.

Onze bestsellers premade fans en promade fans

Wat zijn de voor- en nadelen van pre- and pro made fans?

Om te werken met premade en promade fans heb je geen training Russian Volume nodig. Heb je de basistraining One by One gevolgd, dan kun je gaan werken met de premade en promade fans. Het plaatsen van deze fans zijn hetzelfde als de One by One wimperextensions. Echter is het wel belangrijk dat je de theorie achter volume wimpers weet om de natuurlijke wimpers niet te beschadigen.

Wanneer je normaal gesproken een training Russian Volume hebt gevolgd gaan er maanden van oefenen aan vooraf om de techniek van waaiers maken onder de knie te krijgen. Én om echt mooie sets te plaatsen. Met de premade en promade fans kun je direct mooie sets maken in dezelfde tijd die je nodig hebt bij het plaatsen van een set One by One. Het werk is al voor je gedaan. De kant-en-klare waaiers zijn mooi symmetrisch gevormd. Een groot voordeel van het werken met de pre- en pro made fans.

Hoge kwaliteit met kant-en-klare wimperextensions

Met de kant-en-klare wimperextensions promade en premade fans kun je meer klanten behandelen en dus meer omzet  genereren. We kennen allemaal het gezegde ‘tijd is geld’. En dit geldt natuurlijk ook voor jouw klanten, die haar kostbare vrije tijd graag ook aan andere dingen besteed. En onze ervaring is dat klanten omwille van de tijd bereid zijn om meer te betalen voor een behandeling.

Natuurlijk zijn er ook nadelen te benoemen. Zo is een doosje fans vrij prijzig. Echter, wanneer je uiteindelijk meer klanten op een dag kan doen, is het werken met de premade en promades alsnog meer winstgevend.

Een ander nadeel kan zijn dat je de waaier niet naar eigen wens kan creëren. Je kunt bijvoorbeeld de waaier niet smaller of wijder maken. Bovendien, wanneer je zelf een waaier maakt en plaatst, wrapt deze zich om de natuurlijke wimper heen. Dit zorgt voor een betere retentie. Bij voorgevormde waaiers is dit niet het geval.

De Premade en Promade fans in ons assortiment

In het assortiment van Oh My Lash! hebben we verschillende premade en promade fans. We lichten ze even kort toe. Wil je meer informatie over de premade fans of promade fans uit ons assortiment, neem dan contact met ons op.

1. Premade (professional) fans

Premade fans zijn waaiers welke in de basis door middel van minimale hoeveelheid aan lijm verbonden zijn. Voor de wimperstylisten met nog wat minder ervaring zijn de premade fans makkelijker om mee te werken dan de promade fans, dit komt voornamelijk door de dikkere basis. De premade fans zijn verkrijgbaar in 3D, 4D, 5D, 6D en 8D in C, CC en D krul.

De premade proffesional fans zijn waaiers welke aan de basis verbonden zijn door een mix van hitte en lijm. De basis is volledig met hitte gebonden wat een mooie dunne punt geeft, alleen het uiterste puntje heeft nog een toevoeging van een minimale hoeveelheid lijm wat ervoor zorgt dat de wimpers niet zo snel uit elkaar zullen vallen. De premade proffesional fans zijn iets minder flexibel dan de promade fans wat de plaatsing ook makkelijker maakt. De premade professional fans vallen hiermee tussen de premade fans en promade fans in. Makkelijker te plaatsen dan de promade fans en natuurlijker ogend dan de premade fans.  

2. Promade fans

Promade fans zijn met de hand vervaardigde waaiers die door middel van hitte zijn verbonden aan de basis. Van de promade fans hebben wij een ruim assortiment aan verschillende waaiers:

  1. Super Fans:
   Super fans waaiers zijn gemaakt, zoals de standaard fans voor een fluffy effect. Een super fan geeft maximale dekking en vult kleine gaatjes in de wimperrand op. De super fans zijn verkrijgbaar in 4D, 6D en 8D in CC en D krul.
  2. Narrow Fans:
   Narrow fans hebben een smallere waaier met een iets langere basis dan de super fans. Hiermee creëer je een mooie, donkere en volle look. Door de langere basis heb je een groter hechtingsoppervlak wat resulteert in een betere retentie. Narrow fans zijn verkrijgbaar in 5D en 7D in CC en D krul.
  3. Wispy Fans:
   Ben jij helemaal fan van de Kim K. look? Dan zijn deze wispy fans echt iets voor jou! Deze waaiers hebben een spike in het midden om deze look heel makkelijk te kunnen creëren. Wissel hierbij de super fans af met af en toe een wispy fan én je hebt je Kim K. look! Wispy fans waaiers zijn te gebruiken met de super fans. Gebruik jij liever de narrow fans? Dan kun je de spikes gebruiken om de Kim K. look te creëren. Onze wispy fans zijn verkrijgbaar in 5D in CC en D krul.
  4. Spikes:
   Promade Spikes zijn met de hand gemaakt van 5 extensions in een heel smalle waaier. Op deze manier wordt een spike gecreëerd. Perfect voor het creëren van de Kim K. look! Spikes kun je gebruiken met zowel de super fans als de narrow fans en zijn verkrijgbaar in CC en D krul.
Doosjes wimperextenions

Groothandel promade fans en premade fans

Wil jij wimperextensions aanbieden aan jouw klanten in de beautysalon? Voor alles wat je nodig hebt als professionele styliste, van wimperextensions tot trainingen en alle benodigdheden, kun je terecht bij Oh My Lash!, dé online groothandel voor wimperextensions.

Kwaliteit en veiligheid staat bij ons voorop. Én daarnaast vinden wij service erg belangrijk. Wij zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en ontwikkelen. En alle wimpers zijn dierproefvrij.

Je vindt bij Oh My Lash! een grote collectie wimperextensions, zowel de One by One techniek als de Volume techniek. Het materiaal van de wimperextensions zijn Polybutylene Terephthalate vezels, afgekort PBT. Dit geldt ook voor de nieuwe premade en promade fans. Gaat je voorkeur uit naar een andere soort extensions, maar wel van hetzelfde materiaal? Kijk dan eens bij Silk, Mink of Faux Mink wimperextensions.

Meer weten over wimperextensions, we hebben alle informatie voor je verzameld.

Voorraad promade fans

Veelgestelde vragen

Vragen van andere klanten

Premade Volume Fans zijn kant-en-klare volume waaiers die aan de basis met elkaar verbonden zijn door het gebruik van een minimale hoeveelheid lijm. De basis hiervan is iets dikker waardoor de plaatsing heel makkelijk is maar de waaiers wat zwaarder zijn. Het plaatsen van de fans is volgens dezelfde techniek als die van de One by One techniek. Deze premade fans zijn gemaakt van een hoogwaardige kwaliteit PBT.

Onze nieuwe premade professional fans bestaat uit een combinatie van hitte en lijm. De basis is heat bonded en enkel op het uiterste puntje is met een minimale hoeveelhied lijm extra verbonden. Dit zorgt ervoor dat de waaiers niet zo snel uit elkaar vallen mocht je deze niet correct oppakken wat bij volledig door hitte gebonden promade fans wel sneller gebeurd.

Promade fans zijn kant-en-klare volume waaiers die met de hand gemaakt worden en aan de basis met elkaar verbonden worden door middel van hitte. De basis hiervan loopt in een zeer smalle dunne punt. Wanneer je geen ervaring hebt met de volume techniek kan de plaatsing hierdoor wat lastiger zijn.

Premade fans en promades worden niet om de natuurlijke wimper gewrapt, zoals dit wel mogelijk is wanneer je zelf volume wimpers maakt. Hierdoor is de retentie van promade en premade fanse vergelijkbaar met de One by One wimperextensions. Promade fans hebben dan nog weer een iets betere retentie, doordat deze lichter zijn, de basis heel dun is en daardoor beter samenvoegt met de natuurlijke wimper. Echtr kan dit voor stylisten met minder ervaring juist weer moeilijker zijn om de juiste aanhechting te vinden met de plaatsing door de heel dunne punt. Het advies bij promades is om deze via de onderkant of zijkant van de natuurlijke wimper te plaatsen. De premade fans worden het beste boven op de wimper geplaatst.

Net zoals bij One by One wimperextensions blijven de wimpers bij correcte plaatsing 4 tot 6 weken zitten. Echter is het wel noodzakelijk om de 2 á 3 weken bij te vullen, omdat we vanuit de wimpercyclus 2-3 natuurlijke wimperharen per dag per oog verliezen. Op de nieuw gekomen wimperharen worden dan weer extensions geplaatst.

Het verschil tussen premade en promade fans is de manier waarop de waaiers aan elkaar verbonden worden. Premade fans worden door middel van lijm verbonden, de basis hiervan is dan ook wat dikker, premade professional fans worden door middel van hitte aan elkaar verbonden met het uiterste puntje nog een minimale hoeveelheid aan lijm en loopt de basis in een mooie smalle punt, de promade fans zijn volledig door middel van hitte verbonden en hebben de allerdunste basis en zijn daarmee ook het lichtst in gewicht. 

Happy

HAPPY CUSTOMERS

Blijde berichten van anderen over de producten en trainingen van
Oh My Lash!

Nieuwsgierig naar de premade en promade wimperextensions?
Bekijk ons assortiment!
Nieuwsgierig naar de premade en promade wimperextensions?
Bekijk ons assortiment!
Open chat
1
How can I help you?