TRAININGEN
Trainingen

Trainingen

Learn from the best and you do the rest

Oh My Lash verzorgt wimperextension cursussen en trainingen voor zowel de beginnende wimperstylist, als de gevorderde wimperstylist met de hoogwaardige kwaliteitsproducten van Oh My Lash. Wij zijn naast een groothandel in wimperextensions HET opleidingscentrum voor het plaatsen van wimperextensions!

Wimperstylist

Gezicht dame aanbrengen wimperextensions

Wij verzorgen wimperextension cursussen en trainingen voor zowel de beginnende wimpersylist als de gevorderde wimperstylist met de hoogwaardige kwaliteitsproducten van Oh My Lash!

Browstylist

Gezicht dame bijwerken wenkbrauwen
Voor de trainingen op het gebied van Browstyling maken wij gebruik van de nieuwste producten op de markt van Browtastic, waarvan wij met trots erkend opleider zijn.​

Mrs. Lashlift​

Wimpers dame aanbrengen wimpers
Deze wimperlift met aanvullend een behandeling met de 3D Gold Lash Filler en Keratin & Collagen Laminator welke zorgen voor dikkere, langere en uiterst gezonde wimpers is uniek in Nederland!​

Cursussen

Wimperextension cursus

Wil jij een wimperextension cursus volgen? Dan zit je bij Oh My Lash! helemaal goed. Wij zijn hét opleidingscentrum voor het zetten van wimperextensions.
Met onze trainingen word jij een gecertificeerd wimperstylist!

Onze wimperextension cursussen worden gegeven op verschillende locaties in Nederland en België. De cursussen zijn voor de beginnende wimperstylist, maar ook de gevorderde wimperstylist. Je kunt je heel eenvoudig aanmelden voor onze cursussen.

Onze trainsters geven onze wimperextension cursussen altijd aan maximaal twee cursisten. Zo is er namelijk voldoende aandacht voor jou als cursist. Heb jij na de cursus nog vragen? Dan kun jij ons altijd nog een belletje doen. Wij helpen je graag!

Trainingslocaties

Ben je benieuwd waar je welke training kunt volgen?

NEWSLETTER

Attitude 05 extreme expert adhesive 2gr
Lets keep in touch
Vul je emailadres in om op de hoogte te blijven van alle nieuwe producten en promoties

Open chat
1
Waar kan ik je mee helpen?