Over Oh my Lash

Over Oh My Lash!

Oh My Lash! is de online wimperextensions groothandel voor al jouw benodigdheden op het gebied van wimperextensions. Wij leveren de beste kwaliteit en service voor jouw salon. Wij hechten veel waarde aan de kwaliteit en veiligheid van onze producten.

In onze academy verzorgen wij trainingen voor zowel de beginnende, als gevorderde wimperstylist op meerdere locaties. Na het volgen van de basis training krijg jij binnen een half jaar een gratis perfectie training. Wij zullen je de nodige ondersteuning bieden en jou skills tot een hoger niveau tillen. Wij zijn officieel opleider van Mrs. LashLift en Browtastic. Met deze vooruitstrevende merken wordt je getraind met de beste kwaliteit aan producten. Na het volgen van een training bij Oh My Lash! ontvang je standaard 10% korting in de webshop op onze producten.

Al onze producten zijn dierproef vrij en EU geregistreerd. De producten zijn veilige producten voor de klant en maakt jouw werk prettiger. Hoe? Denk aan onze Barriere creme voor op bovenoogleden, zodat de dampen niet op de ooghuid terecht komen! Of ken je onze Lashcleaner? Die is geheel alcoholvrij en geschikt voor gevoelige ogen.

Door internationale trainingen en deelname aan wedstrijden blijven onze stylisten altijd up-to-date. Wij zijn altijd opzoek naar dat beetje extra in onze producten, maar ook naar verbeteringen en de nieuwste technieken.

Iedereen bij Oh My Lash! heeft dezelfde passie en helpt jou graag opweg!

Volgende dag in huis

Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis

Gratis verzending

Gratis verzending vanaf € 25,- binnen Nederland

Wereldwijde verzending

Van Nederland tot Japan tot Australië!

Sandra Klunder

CEO & FOUNDER

Sinead Stoker

TRAINSTER OH MY LASH & MRS. LASHLIFT IN ZWOLLE & ENSCHEDE
Leonie Niesen
TRAINSTER BROWTASTIC IN ZWOLLE
Britt Gerritsen
TRAINSTER OH MY LASH & MRS. LASHLIFT IN ZWAAGDIJK
Paula Klemmer
TRAINSTER OH MY LASH!, MRS. LASHLIFT & BROWTASTIC IN APPINGEDAM
Jose Thijssen
TRAINSTER OH MY LASH! & MRS. LASHLIFT IN MALDEN
Suzanne Kievit
TRAINSTER EN DISTRIBUTEUR IN TILBURG
Corina Muller
TRAINSTER EN DISTRIBUTEUR IN KATWIJK