Over Oh My Lash!

Oh My Lash! is de online wimperextensions groothandel voor al jouw benodigdheden op het gebied van wimperextensions en wenkbrauwen. Wij streven continu naar de meest innovatieve en kwalitatief hoogwaardige producten. En de beste service voor jouw salon. Wij zijn altijd opzoek naar dat beetje extra in onze producten, maar ook naar verbeteringen en de nieuwste technieken.

Dit heeft erin geresulteerd dat wij met ons merk Oh My Lash! de titel Lashbrand of the Year hebben behaald in 2019. En met Mrs. Lashlift, waar wij Co Founder van zijn, een 3e plaats in 2020.

Al onze producten zijn dierproefvrij en vegan. En worden uitvoerig getest door onze stylistes en trainers alvorens deze gelanceerd worden. 

Volgende dag in huis

Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis

Gratis verzending

Gratis verzending vanaf € 50,- binnen Nederland

Wereldwijde verzending

Van Nederland tot Japan tot Australië!

Mooie merken

Om ervoor te zorgen dat jij alle benodigdheden voor jouw salon op één plek kunt kopen, werken wij samen met de beste merken op het gebied van wenkbrauwen en SPMU, Browtycoon en SPMU Couture. Niet alleen kun je deze merken in onze webshop inkopen.

Wij zijn ook erkend opleider voor deze merken. Zo kun je bijvoorbeeld verschillende trainingen browstyling bij ons volgen. Maar ook voor SPMU Powderbrows kun je bij ons terecht.

We hopen je gauw te ontmoeten bij één van onze trainingen van Oh My Lash!

Trainingen en cursussen


In onze academie verzorgen wij trainingen voor zowel de beginnende als gevorderde wimperstylist op meerdere locaties in Nederland. Onze trainers hebben de trainingen gevolgd bij de allerbeste (inter)nationale stylisten. En blijven zich continu ontwikkelen. Zo doen zij ook met regelmaat mee aan wedstrijden en heeft team Oh My Lash! inmiddels bijna 100 prijzen binnen gehaald. 

De trainingen geven wij in kleine groepen van maximaal vier cursisten. Bij de training Classic One by One en Russian Volume begeleiden we zelfs maar twee cursisten tegelijk. Hierdoor kunnen we jou alle aandacht en begeleiding geven die jij nodig hebt. Ook na de training staan wij altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden en je te ondersteunen waar nodig.

Nadat jij de basistraining bij ons hebt gevolgd, krijg jij binnen een half jaar een gratis perfectie training aangeboden. Tijdens deze trainingen zetten we de laatste puntjes op de i. En kunnen wij alle vragen behandelen waar jij in de praktijk tegenaan loopt.

Kortom, ga je een training bij ons volgen? Dan krijg jij alle ondersteuning die je nodig hebt om jouw skills en daarmee jouw salon naar een hoger niveau te tillen. Iedereen bij Oh My Lash! heeft dezelfde passie en helpt jou graag op weg! Uiteraard ontvang je na afloop van de training een officieel Oh My Lash! Certificaat. En na het volgen van de training ontvang je standaard 10% korting op onze producten in de webshop!

Partners

Hoe het ooit begon.....


De producten van de merken Oh My Lash! en Mrs. Lashlift vertegenwoordigen een hoge kwaliteit en innovatie. De producten worden allemaal binnen de EU geproduceerd en zijn dierproefvrij. De grote drijfveer achter deze merken is passie. Passie voor het merk, de producten en het delen van deze passie.

Maar hoe is het ooit begonnen?

Sandra behaalde haar eerste certificaat voor de ‘One by One techniek’ en vanaf dat moment was haar liefde voor het vak geboren.

De introductie van Sandra’s eigen succesvolle merk Oh My Lash! werd gelanceerd! Tot op de dag van vandaag is Oh My Lash! een groot succes.

In samenwerking met Corina Muller (CEO en oprichtster van het merk BrowTycoon Henna Brows) werd met groot succes een nieuw wimperlift systeem genaamd ‘Mrs. LashLift’ gelanceerd.

Beide merken, Oh My Lash! en Mrs. LashLift, leveren de meest innovatieve en hoogwaardige producten die binnen de EU zijn ontwikkeld. De grote drijvende kracht achter beide merken is een passie, en die passie delen.

Daarnaast heeft Mrs. LashLift ook verschillende academies in Nederland en België en breidt zich snel uit naar de rest van de wereld.

Sandra schreef verschillende artikelen voor Lash Inc. Magazine Benelux. En met haar merk Oh My Lash! won ze de 1e prijs Lash Brand of the Year 2019.

Mrs. LashLift heeft de 3e prijs Lash Brand of the Year 2020 gewonnen.

Daarnaast is Sandra sponsor en jurylid voor diverse (inter)nationale wedstrijden. En tevens deelnemer aan verschillende internationale conferenties om op de hoogte te blijven over de ontwikkelingen in de wimper industrie.

Open chat
1
How can I help you?