One by One en volume wimperextensions
Voor het beste en mooiste wimper resultaat!
Your true lashlove
Dierproefvrij

Alle producten van Oh My Lash! zijn dierproefvrij en EU geregistreerd

Ervaring

Wij hebben meer dan 5 jaren ervaring als het gaat om wimperextensions

Getest door profs

Al onze producten worden getest door wimperstylisten voor wimperstylisten

Gratis verzending

Altijd GRATIS verzending binnen Nederland vanaf €50,-

Oh My Lash
dé groothandel voor wimperextensions in Zwolle

Ben je op zoek naar wimperextensions voor je salon? Oh My Lash! is dé online groothandel voor wimperextensions in Zwolle. Bij ons vind je alles wat jij als professionele wimperstylist nodig hebt.

Wij hechten veel waarde aan de kwaliteit en veiligheid van onze producten en de te verlenen service richting de klant. Onze wimpers zijn dierproefvrij.

Bij Oh My Lash hebben we een ruime collectie wimperextensions voor zowel de One by One techniek als de volume techniek. Al onze wimperextensions zijn gemaakt van Polybutylene Terephthalate vezels, ofwel PBT. Neem bijvoorbeeld de Silk, Mink of Faux Mink wimperextensions.

Het voordeel van One-by-One wimperextensions van PBT is dat ze beter gekruld blijven, sterker én vele malen zachter en bovendien natuurlijker zijn.

De verschillende soorten wimperextensions

Wij snappen dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet, zeker als je net gestart bent met het plaatsen van wimperextensions. Op deze pagina lees je meer over de materialen wimperextensions én op basis waarvan je keuzes kunt maken.

Laten we beginnen te vertellen dat alle kwalitatief hoogwaardige synthetische wimperextensions zijn gemaakt van Polybutylene Terephthalate vezels, ofwel PBT.

PBT vezels

PBT vezels zijn duurder dan de standaard synthetische wimperextensions. Synthetische wimperextensions zijn gemaakt van acryl en werden voornamelijk vroeger veel gebruikt. Ook behouden wimperextensions van PBT de krul beter, zijn ze sterker en vele malen zachter en natuurlijker dan synthetische wimperextensions.

Silk, Mink en Faux Mink zijn allemaal gemaakt van PBT vezels. Het verschil in de diverse soorten verkrijgbare wimperextensions zit niet alleen in de kwaliteit van de gebruikte PBT vezels, maar ook in de manier waarop de wimpers vervaardigd worden.

Wimperextensions zijn in de punt dunner dan bij de basis van de wimperextension, doordat deze in een puntje geslepen worden. Op deze manier wordt de vorm van de natuurlijke wimper nagebootst.

Geslepen punt

Je hebt wimperextensions welke voor 2/3 deel geslepen zijn in de punt, waardoor deze zachter en lichter zijn. Én een mooie, natuurlijke uitstraling hebben. 

Ook zijn er wimperextensions die voor 1/3 deel geslepen zijn in de punt, waardoor deze iets meer gewicht hebben, iets minder zacht zijn en een vollere glamorous look geven.

Daarnaast is er ook een verschil in de afwerking. De ene soort heeft een glanzende afwerking, terwijl een andere soort een meer matte afwerking heeft.

Gezicht dame aanbrengen wimperextensions

Wat is Silk, Mink of Faux Mink?

Wat vaak gedacht en genoemd wordt is dat Silk wimperextensions glanzend zijn, Mink wimperextensions mat zijn en dat Faux Mink wimperextensions het meest is nagebootst van de Real Mink wimpers. 

Het is afhankelijk van de fabrikant hoe verschillende soorten wimpers geproduceerd worden en welke naam de fabrikant aan deze verschillende wimpers gegeven heeft. Dit houdt dus in dat Silk wimpers ook mat kunnen zijn en dat Mink wimpers glanzend kunnen zijn.

Voorbeeld

Bij fabrikant A kunnen de Silk wimperextensions glanzend zijn en voor 1/3 deel geslepen in de punt. Terwijl bij fabrikant B de Silk wimperextensions mat zijn en voor 2/3 deel geslepen in de punt.

Merkhouders zullen over het algemeen de benaming van de fabrikant aanhouden. Het merk waarmee je werkt zal dus een duidelijk verschil hebben in de diverse soorten wimperextensions die zij aanbieden.

Voor jou als wimperstylist is het daarom van belang om goed de productomschrijving te lezen wanneer je ergens wimperextensions in gaat kopen, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

* De Real Mink wimpers zijn gemaakt van echte nerts haartjes. Die gebruiken wij niet, want onze producten zijn dierproefvrij en EU geregistreerd.

Wimperextensions-en-Wenkbrauwen

De kwaliteit van de krul

De verschillende manieren om de wimperextension de gewenste krul te geven (door droge hitte of stoom) zijn ook van invloed op de kwaliteit en op de manier waarop de wimperextensions de krul vasthoudt. Ook kunnen hierdoor krullen per merk afwijken van elkaar. Gebruik in een set wimperextensions dan ook nooit verschillende merken.

Oh My Lash heeft Midnight Affair / Faux Mink Lashes en Femme Fatale / Luxury Silk Lashes in haar assortiment. Beide zijn diep mat zwart met een heel subtiele glans. De Midnight Affair wimperextensions hebben heel iets meer glans dan de Femme Fatale wimperextensions, maar dit is nagenoeg niet zichtbaar.

Het verschil tussen deze twee soorten is de geslepen punt. De Midnight Affair heeft een langer geslepen punt dan de Femme Fatale Wimperextensions. De Midnight Affair heeft een meer natuurlijke look dan de Femme Fatale, die een meer glamorous look geeft.

De Midnight Affair is verkrijgbaar in de diktes (diameter wimperextensions) 0.18, 0.15, 0.12 en 0.10 voor de One by One techniek. Voor de Russian Volume techniek in de diktes 0.10, 0.07, 0.06, 0.05 en 0.03. Daarnaast heeft deze een groot aanbod aan verschillende krullen en lengtes, namelijk de B, C, CC, D, M, L en L+,krul en in de lengtes van 4mm t/m 14mm.

De Femme Fatale is verkrijgbaar in de diktes 0.07, 0.06 en 0.05, waardoor deze alleen gebruikt worden voor de Russian Volume techniek. Deze zijn verkrijgbaar in de C, CC, D, M en L krul, en in de lengtes 6 t/m 14mm.

En hoe zit het dan met Flat Lashes en Premade Fans wimperextensions?

De Flat Lashes zijn een ware game changer! Toen de wimperextensions op de markt kwamen werd er veel gewerkt met 0.20 en zelfs 0.25 aan dikte wimperextensions voor de One by One techniek. Dit bleek toch echt te zwaar voor de natuurlijke wimpers. Deze bracht daardoor uiteindelijk ook schade toe aan de natuurlijke wimpers.

Hierop hebben de fabrikanten Flat Lashes ontwikkeld. Deze flat lashes zijn bij de aanzet plat en lopen vervolgens uit in een punt. Hierdoor hebben ze de helft minder aan gewicht of zelfs meer dan de helft minder aan gewicht. Tevens voelen ze ook super zacht aan. De retentie is door de platte aanzet beter dan met de Mink en Silk wimpers.

Met deze nieuwe One by One wimperextensions is het dan toch mogelijk de klant de volle mascara look te geven zonder de natuurlijke wimpers te beschadigen door overbelasting.

Direct wimperextensions bestellen?
Neem een kijkje in onze shop!

Split tip flat lashes

De allernieuwste ontwikkeling op het gebied van flat lashes zijn de split tip flat lashes. Dit zijn de flat lashes die Oh My Lash in haar assortiment heeft: de Double Date – Flat Cashmere Lashes, waarbij Double Date voor de split tip staat en Cashmere aangeeft hoe zacht ze zijn.

Deze flat lashes hebben namelijk een gespleten punt voor een mooi en fluffy effect. De Double Date – Flat Cashmere Lashes zijn verkrijgbaar in de diktes 0.15 en 0.20 in de C, CC en D krul.

Ultra Soft Matte Flat Cashmere Lashes

Trainingen voor wimperextensions

Wil jij meer informatie over wimperextensions, maar ben je hier nog niet voldoende in getraind en wil je dit wel graag? 

Start dan direct met de cursus One-by-One wimperextensions, dit is voor iedere beginnende wimperstylist dé basis.

Of ben jij al stylist maar ben je misschien nog wat onzeker in je werk? Of wil je je technieken verbeteren of nieuwe technieken bij leren?

Premade Volume Fans

De volgende game changer; de Premade Volume Fans! Premade Fans zijn voorgevormde volume waaiers. Ook hierin zijn de ontwikkelingen snel gegaan en is de tijd voorbij dat Premade Fans schadelijk zijn voor de natuurlijke wimpers.

Voorheen kenden we voorgevormde wimpers met een grote hoeveelheid aan lijm, ook wel knotwimpers of plukjes genoemd. Deze knot wimpers waren ook nog eens dik en stug. Nu hebben we dunne en zachte lichtgewicht wimpers. Ze worden door een minimale hoeveelheid aan lijm gebonden of door middel van hitte aan elkaar verbonden.

Om met Premade Fans te gaan werken heb je geen Russian Volume training nodig om de juiste waaiers te kunnen maken. Én je hoeft hier dus ook niet weken tot maanden lang op te oefenen om enigszins snelheid te krijgen en om mooie gelijke waaiers te maken, zodat de set er ook strak uitziet.

Wel moet je natuurlijk op de hoogte zijn van hoeveel D je op een natuurlijke wimper kan plaatsen. Het aantal D staat voor het aantal extensions die aan elkaar bevestigd zijn om de waaier te vormen. Zo heb je bijvoorbeeld 3D en dat staat voor 3 extensions en zo staat 4D voor 4 extensions enz.

Plaatsen we te grote waaiers op dunne wimpers, dan is dit schadelijk voor de natuurlijke wimpers. De wimpers kunnen afbreken en/of voorgoed de stand en groei van de natuurlijke wimpers veranderen.

En verder...

De komst van de Premade Fans zijn eigenlijk heel vervelend en frustrerend voor de stylisten die hiervoor door het stof zijn gekropen. Het valt niet mee om deze techniek onder de knie te krijgen. Maar uiteindelijk halen ook zij hier voordelen uit, omdat de tijd die nodig is om extensions te plaatsen vele malen korter is dan voorheen.

Vakmanschap hoeven we zeker niet op te geven, want het blijft natuurlijk ook heel leuk om Premade Fans te plaatsen. Het kan soms heel nuttig zijn, denk hierbij aan de drukke periode voor de feestdagen, een zwangere klant of een klant die niet zo lang kan liggen. Nog een ander mooi voordeel is dat de handgemaakte volume waaiers naar verloop van tijd meer gaan sluiten door talgafscheiding en de Premade Fans altijd in vorm blijven.

Oh My Lash heeft de Femme Fatale Lashes ook in de Premade Fans. Met dezelfde specificaties, alleen dan is het voorwerk al gedaan!

De technieken en de wimpers zullen ongetwijfeld nog verder in ontwikkeling blijven. Wij zullen dit uiteraard op de voet volgen om onze klanten altijd van de beste kwaliteit te blijven voorzien.

Wimperextensions verwijderen

Als ervaren of beginnend wimperstylist weet je als geen ander dat het erg belangrijk is om wimperextensions op een professionele, veilige en zorgvuldige manier te verwijderen. Bekijk voor de behandeling altijd naar de huidige staat van de wimpers van de klant. Aan de hand hiervan bepaal jij met welke techniek je wimperextensions verwijdert en schade aan de natuurlijke wimpers voorkomt. Je wilt er zeker van zijn dat de natuurlijke wimpers van de klant gezond en sterk blijven.

Wij adviseren altijd gebruik te maken van een speciale wimperlijm verwijderaar, zoals een cream of gel remover. Door gebruik te maken van een crème of gel remover zorg je ervoor dat de wimperextensionlijm wordt opgelost, waardoor de extensions loslaten van de natuurlijke wimpers. Zo verwijder je gemakkelijk de wimperextensions zonder dat de klant er een vervelende ervaring aan overhoudt.

Heb je de wimperextensions verwijderd? Controleer dan altijd of er nog lijmresten of andere producten op de wimpers zitten van de klant. Dit helpt om de natuurlijke wimpers te revitaliseren en voor te bereiden op een volgende wimperbehandeling!

Verwijder je wimperextensions, omdat de wimperextensions zijn uitgegroeid? Dan zal je als styliste waarschijnlijk voor de banana peel techniek gaan. Om deze techniek uit te voeren, wordt een beetje druk uitgeoefend op het lijmgedeelte om vervolgens de extension en wimper uit elkaar te halen.

Ben je geen wimperstyliste? We willen nogmaals benadrukken dat je wimperextensions het beste kan laten verwijderen door een specialist om schade te voorkomen aan de wimpers.

Wimperextensions zetten

Wimperextensions zetten zijn erg populair onder vrouwen, maar ook bij de mannen. Zo worden wimperextensions gezet om vollere wimpers of langere wimpers te krijgen en zijn ze veelal verkrijgbaar in verschillende varianten, verschillende lengtes, diktes, krullen en kleuren.

Bij Oh My Lash! vind je een ruim aanbod aan wimperextensions die geplaatst worden volgens de One by One en Volume techniek. Bij de One by One techniek wordt een wimperextension op één natuurlijke wimperhaar geplaatst. Bij de Volume techniek plaats je een wimperextension op de natuurlijke wimper die bestaat uit meerdere haartjes.

Wil jij beginnen met het zetten van wimperextensions, zorg er dan voor dat je een goede training hebt gevolgd. Bij Oh My Lash bieden we verschillende opleidingen tot wimperstylist aan. In onze opleiding leer je alle vaardigheden die je nodig hebt om een prachtige set wimperextensions te plaatsen.

Het laten zetten van wimperextensions is geheel pijnloos, maar neemt wel wat tijd in beslag.
Per oog plaatsen we gemiddeld 80 tot 150 wimper extensions. Reken daarom zeker op anderhalf tot twee en een half uur behandeltijd, afhankelijk van de techniek.

Wist je dat wij naast een groothandel ook een salon hebben? Wil je wimperextensions laten zetten? Maak vandaag nog een afspraak.

Wimperextensions 3D

Bij Oh My Lash bieden we hoogwaardige wimperextensions aan die zowel met de One by One techniek als de populaire 3D techniek gezet kunnen worden. Bij de One by One techniek wordt één extension nauwkeurig op de eigen wimper geplaatst, waardoor er een subtiele en natuurlijke look ontstaat. Deze techniek pas je toe als de klant een verfijnde wimperverlenging wilt die de eigen wimpers accentueert en de oogopslag verbetert.

Wil de klant meer volume en een opvallendere look, dan raden wij de 3D techniek aan. Hierbij worden meerdere extensions op één eigen wimper geplaatst. Er wordt gebruik gemaakt van ultradunne zijde wimpers om een prachtig waaiereffect te creëren. Deze waaiers worden vervolgens op één eigen wimper bevestigd, wat resulteert in een weelderige, volle oogopslag.

Met de 3D wimperextensions wordt een mooi 3D effect bereikt, dankzij het extra volume dat wordt gecreëerd. Ondanks het toegevoegde volume blijft het resultaat nog steeds heel natuurlijk, omdat er gebruik wordt gemaakt van zeer dunne wimpertjes. Deze techniek is perfect voor iedereen die van zichzelf niet veel wimperhaartjes heeft, maar wel droomt van prachtige, volle wimpers.

Of je nu kiest voor de verfijnde One by One techniek of de opvallende 3D techniek, bij Oh My Lash zorgen we ervoor dat je de beste kwaliteit wimperextensions krijgt. Onze extensions zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen en met zorg aan ons assortiment toegevoegd.

Ben je klaar om jouw klant verder te helpen? Ontdek dan de mooiste extensions bij Oh My Lash.

Wimperextensions Russian Volume

Wist je dat er ook een masterclass is in wimperextensions Russian Volume Lashes? Een training die interessant is als je al ruim een half jaar werkt met deze techniek. In de masterclass leer je geavanceerde technieken en krijg je professionele tips van ervaren wimperstylisten die zelf jarenlange ervaring hebben met deze specifieke techniek. Onze trainers zullen je begeleiden bij het perfectioneren van je vaardigheden, zodat je een echte expert wordt in het creëren van volle, prachtige wimpers.

Om deel te kunnen nemen aan de masterclass Wimperextensions Russian Volume Lashes dien je in het bezit te zijn van een geldig Russian Volume certificaat. Dit is om ervoor te zorgen dat alle deelnemers vanuit ervaring starten en bekend zijn met de basisprincipes van wimperextensions.

We raden aan om niet eerder deel te nemen aan de masterclass dan wanneer je ongeveer een half jaar bekend bent met de Russische Volume techniek. Hiermee geef jij jezelf de tijd om voldoende ervaring op te doen, voordat je jezelf onderdompelt in de meer geavanceerde wereld van Russische Volume techniek.

Bij Oh My Lash streven we ernaar om alleen de hoogste kwaliteit trainingen aan te bieden. Daarom hebben we onze masterclass Wimperextensions Russian Volume Lashes zo samengesteld dat je alle benodigde kennis en vaardigheden opdoet om de Russische Volume techniek goed toe te passen. Klaar om jouw klanten te voorzien van de mooiste wimperresultaten!

Investeer in je carrière als styliste en meld je vandaag nog aan voor de masterclass Russian Volume Lashes.

Cat eye wimperextensions

Cat Eye wimperextensions, iedereen heeft weleens van een Cat Eye gehoord. De één vindt het to-much en de ander houdt er juist van. Ben je een echte Cat Eye lover, dan weet je dat het een opvallende look is, waarbij de lengte van de wimperextensions oploopt en de langste wimperextensions in de buitenste hoeken worden geplaatst. Je creëert er een verleidelijke en glamoureuze oogopslag mee.

Bij Oh My Lash hebben we deze Cat eye wimperextensions ook in het assortiment. Wij gebruiken vaak de Midnight Affair of de Femme Fatale wimpers.
Of je nu gaat voor een subtielere Cat eye look of juist een intensere, we hebben de juiste stijl en lengte voor jou. Onze wimperextensions zijn gemaakt van hoogwaardige synthetische vezels die een natuurlijke uitstraling geven en comfortabel zijn om te dragen.

Met Cat eye wimperextensions kun je je ogen echt laten spreken. Ze zijn perfect voor speciale gelegenheden, zoals feestjes, bruiloften of fotoshoots, waar je wilt schitteren met een onweerstaanbare oogopslag. Je kunt ze ook dagelijks dragen om je look een extra vleugje glamour te geven.

Bij Oh My Lash begrijpen we dat kwaliteit essentieel is als het gaat om wimperextensions. Daarom bieden we alleen de beste Cat eye wimperextensions aan die zorgvuldig zijn geselecteerd op basis van duurzaamheid en comfort. Onze wimperextensions zijn eenvoudig aan te brengen en blijven langdurig zitten, zodat je kunt genieten van prachtige, volle wimpers.

Maak je klaar om te stralen met Cat eye wimperextensions van Oh My Lash. Bestel vandaag nog jouw favoriete stijl en creëer de perfecte kattenoog-look die alle aandacht naar jouw ogen trekt!

Veelgestelde vragen

Wimperextensions kun je het beste laten verwijderen door een stylist om schade te voorkomen aan je eigen wimpers.

De styliste verwijdert je wimpers door middel van een cream of gel remover. De crème en gel zorgen ervoor dat de lijm wordt opgelost waardoor de extensions loslaten van de eigen wimpers.

De gemiddelde groeicyclus van de natuurlijke wimper is 60 tot 90 dagen. Daarna zal de eigen wimper uitvallen en daarmee ook de wimperextension. Deze cyclus verschilt per persoon. Ook zitten de eigen wimpers allemaal in verschillende fases van deze cyclus. Gemiddeld verliezen we 2 tot 5 wimpers per dag per oog.

Wanneer we per dag van een verlies van 3 wimperharen uitgaan, betekent dit dat we na een week zo’n 21 wimpers hebben verloren, na twee weken 42 en na drie weken 63. Hierdoor is een infill na twee a drie weken noodzakelijk om de wimpers mooi vol te houden.

Wimperextensions zijn losse wimpers die haartje voor haartje op de eigen wimpers worden geplakt. De wimperextensions verlengen en verdikken je eigen wimpers, waardoor je een heel mooi en natuurlijk effect krijgt. Je kunt alles met de wimpers doen, zoals zwemmen, sporten en douchen. De lijm heeft namelijk een sterke hechtingskracht en kan dus behoorlijk wat hebben. Echter dienen de wimpers en de lijm goed verzorgd te worden voor het beste resultaat.

Het grootste verschil tussen One by One extensions en de Russian Volume techniek is de hoeveelheid wimpers die geplaatst worden op een wimper. Bij de One by One techniek wordt er één extension op een natuurlijke wimper geplaatst. Bij de Russian Volume/2D-6D wimperextensions worden er 2 tot 6 ultra dunne extensions per natuurlijke wimperhaar geplaatst. De Russian Volume wimperextensions zijn ultra dun en daardoor niet schadelijk voor de natuurlijke wimper.

Wil jij Russian Volume wimperextensions bestellen, dan ben jij aan het juiste adres bij Oh My Lash. Wij hebben namelijk een breed assortiment Russian Volume wimperextensions.
Oh My Lash heeft Midnight Affair/ faux mink lashes en de Femme Fatale / luxury Silk Lashes in haar assortiment. Beide zijn diep mat zwart met een heel subtiele glans. De midnight affair wimper extensions hebben heel iets meer glans, dan de Femme Fatale wimperextensions. Maar dat verschil is minimaal. Het grootste verschil tussen deze twee soorten is de geslepen punt. De Midnight Affair heeft een langer geslepen punt, dan de Femme Fatale wimper extensions.

Happy
HAPPY CUSTOMERS

Blijde berichten van anderen over de producten en trainingen van Oh My Lash!

Alles voor onze wimperextensions?
Wij hebben een ruim assortiment met fantastische producten!
Open chat
1
Waar kan ik je mee helpen?