ALLROUND WIMPERSTYLIST

OPLEIDINGEN

Home / Trainingen / Training wimperstylist

Wij verzorgen wimperextension trainingen/cursussen voor zowel de beginnende wimperstylist, als de gevorderde wimperstylist met de hoogwaardige kwaliteitsproducten van Oh My Lash. Wij zijn HET opleidingscentrum voor het plaatsen van wimperextensions!

CLASSIC ONE BY ONE

Een rage op schoonheidsgebied is wimperverlenging door middel van de One by One techniek. In onze opleiding leer je alle vaardigheden die je nodig hebt om een prachtige set wimperextensions te plaatsen.

RUSSIAN VOLUME LASHES / 2D-6D

Deze opleiding is uitsluitend voor ervaren wimperstylisten (aantoonbaar). Indien je weinig tot geen ervaring heeft met de One by One techniek is het niet raadzaam deze cursus te volgen.

CLASSIC ONE BY ONE EXCLUSIVE

Een 7 daagse training bestaande uit de eendaagse training Classic One by One aangevuld met 7 extra dagdelen. Deze dagdelen worden op privébasis gegeven en worden in overleg ingepland. De totale duur van de training komt hiermee op 8 weken.

MASTERCLASS RUSSIAN VOLUME LASHES

Dit is een training voor de reeds ervaren Wimperstylisten in de Russian Volume techniek. Je dient in het bezit te zijn van een Russian Volume certificaat om deel te kunnen nemen aan de Masterclass.

MASTERCLASS CLASSIC ONE BY ONE

Jij bent al gecertificeerd wimperstylist, hebt passie voor je vak, en voelt je nog onzeker of je wil je skills verbeteren? Volg dan de Masterclass Classic One by One. Bij deze training leer je niet alleen je werk te perfectioneren, maar ook gevorderde technieken binnen de One by One toe te passen.

WORKSHOP LASH VOLUME LIFT MRS. LASHLIFT

De Mrs. Lashlift is een geweldige treatment en een echte toevoeging aan je salon. Deze wimperlift met aanvullend een behandeling met de 3D Gold Lash Filler en Keratin & Collagen Laminator welke zorgen voor dikkere, langere en uiterst gezonde wimpers is uniek in Nederland!

Open chat
1
How can I help you?