Lifestyle

Viva La Coco

Home / Viva La Coco

Over Viva La Coco

Bij Oh My Lash zijn we trots om Viva La Coco te introduceren, jouw go-to merk voor duurzame strandhanddoeken. Viva La Coco biedt stijlvolle en milieuvriendelijke handdoeken die perfect zijn voor elke stranddag. Gemaakt van gerecyclede materialen, dragen deze handdoeken bij aan een schonere oceaan en een beter milieu. Met hun compacte, lichte en snel drogende ontwerp, zijn ze zowel praktisch als comfortabel.

Duurzaamheid

Elke handdoek wordt gemaakt van gerecyclede plastic flesjes, waardoor je bijdraagt aan een schonere planeet.

Stijlvol design

Beschikbaar in verschillende trendy ontwerpen, passend bij jouw unieke stijl.

Compact en lichtgewicht

Perfect voor onderweg, gemakkelijk mee te nemen zonder veel ruimte in te nemen.

Bestel Nu!

Klaar om een verschil te maken? Bezoek Viva La Coco en ontdek het volledige assortiment van duurzame strandhanddoeken. Perfect voor elke strandliefhebber die ook geeft om het milieu.

Viva La Coco reis en missie

Wij houden van palmbomen en vakanties in hun schaduw. Onze passie voor reizen begon jong en leidde ons naar prachtige bestemmingen. Ooit begonnen we in Ibiza, maar drie jaar geleden verkenden we exotischer oorden. In Mexico zagen we stranden vol plastic, in Mauritius zwerfhonden, en in Thailand ontstond Viva La Coco.

We wilden iets teruggeven aan de natuur en dieren die onze reizen verrijkten. Met onze ervaring in de beautybranche startten we Viva La Coco. We bieden duurzame reishanddoeken, gemaakt van 30 gerecyclede flessen. Zo draag je bij aan een schonere planeet. Binnenkort komen er ook producten voor een vakantiegevoel thuis en in de tuin.

We willen meer dan verkopen. Daarom steunen we goede doelen voor natuurbehoud en dierenwelzijn. Elke aankoop helpt hierbij, zodat we samen een positieve impact maken.

Bij Viva La Coco geloven we in de kracht van reizen en de zorg voor bezochte plekken. We delen reisverslagen vol tips en inspiratie. Doe mee en laten we samen iets moois teruggeven aan de wereld.

Open chat
1
How can I help you?