Wimperextensions en tropische hitte

Tropische hitte en wimperextensions

Zoals het eruit ziet krijgen we vanaf komend weekend te maken met dagen boven de 30 graden.
Waar moet je rekening mee houden en waar kun je opletten bij wimperextensions en tropische hitte?

Zorg dat je lijm, wimperlift en browlamination producten op voorraad hebt en deze niet in een warme auto zonder airco bij de postbode komen te liggen. Temperaturen van boven de 25 graden kunnen invloed hebben op de kwaliteit van deze producten.

Meer weten over wimperextensions lees je op onze website. Of kijk meteen in onze shop.

Happy

Wimperextensions en warm weer

Een airco is eigenlijk een must have voor iedere wimperstyliste tijdens warme dagen. Mijn allerbeste tip is dan ook; schaf een airco aan. Ja, het klopt, een airco is niet goedkoop. Maar als je klanten terugkomen, omdat de wimperextensions uitvallen gaat je dit uiteindelijk meer kosten!

Laat een airco ook in de avond en nacht aan staan, zodat de temperatuur constant blijft. Heb je geen airco? Denk er dan goed over na waar je je producten neerlegt. Op bijvoorbeeld een zolder of in een omgebouwde garage met plat dak wordt het binnen nog veel warmer. Laat je producten ook niet in een kastje voor het raam staan. Kortom; zoek de koelste plek uit om je producten te bewaren. Denk bijvoorbeeld aan een glue container.

Werken met lijm voor wimperextensions in hoge luchtvochtigheid

Geen airco tot je beschikking? We geven je een aantal tips wanneer je werkt met lijm voor wimperextensions in hoge luchtvochtigheid en temperatuur wanneer je geen airco en/of luchtontvochtiger hebt. Een hoge temperatuur en/of een hoge luchtvochtigheid zorgt ervoor dat de lijm sneller polymeriseert. Dit heeft een zwakke verbinding als resultaat en dus een slechte retentie. Soms borstel je de extensions er dan ook direct weer uit. Hier volgen enkele tips wat je kan doen:

Volgende dag in huis

Op werkdagen voor 15:00 besteld, zelfde dag verzonden

Gratis verzending

Gratis verzending vanaf €50,- exclusief BTW binnen Nederland

Wereldwijde verzending

Worldwide delivery

Over ons

H3 titel

Oh My Lash! wimperextenisons in Zwolle is Cruelty free & Vegan

Oh My Lash! Een Nederlands internationaal award winning merk en tevens dé online groothandel voor wimperextensions in Zwolle. En natuurlijk voor alle andere benodigdheden voor het zetten van wimperextensions. Daarnaast zijn wij ook Co Founder van Mrs. Lashlift, misschien wel het snelste lashliftsysteem ter wereld! En wist je dat wij nummer 3 zijn geworden bij de verkiezingen van Lash Brand of the Year 2020?

Wat kunnen wij voor jou doen?
Als online groothandel in wimperextensions in Zwolle hechten wij veel waarde aan de kwaliteit en service van onze producten. De markt op het gebied van wimperextensions is volop in ontwikkeling en daarom willen wij ons juist focussen op die kwaliteit en service. 

Alleen op de manier kunnen wij continu de meest innoverende producten van de beste kwaliteit leveren. Oh My Lash! levert dus producten van de allerbeste kwaliteit voor jouw salon; al onze producten zijn dierproefvrij én EU geregistreerd.

Wimperstylist trainingen
Wil jij wimperstylist worden? Dan is één van onze wimperstylist trainingen misschien wel wat voor jou! In onze academie bieden wij verschillende trainingen aan voor de beginnende en de gevorderde wimperstylist. Onze trainingen vinden op meerdere locaties in Nederland plaats, zodat er altijd een trainingslocatie bij jou in de buurt is. Én onze trainingen worden tevens verzorgd door award winning trainers!

Wij willen graag dat jij alle benodigdheden voor je salon op één plek kunt kopen. En daarom werken wij samen met de beste merken op het gebied van wenkbrauwen en Semi Permanente Make Up, Browtycoon en SPMU Couture.

En wist jij dat je deze merken niet alleen in onze webshop kunt kopen, maar dat wij ook een erkend opleider voor deze merken zijn?

Ook leuk: na het volgen van een training via Oh My Lash! krijg je standaard 10% korting in onze webshop.

Laat jouw klanten stralen.

Zorg voor mooie wimperextensions in jouw salon.
Open chat
1
How can I help you?