Oh My Lash! Hoofdkantoor – Zwolle

Contactinformatie

Contactpersoon: ​Sandra Klunder
Adres: Baileystraat 13, 8013 RV Zwolle
Telefoon: +31 38 458 04 77
Mobiel: +31 6 51 21 82 43
Email: info@oh-my-lash.nl

Hoe het ooit begon.....


De producten van de merken Oh My Lash! en Mrs. Lashlift vertegenwoordigen een hoge kwaliteit en innovatie. De producten worden allemaal binnen de EU geproduceerd en zijn dierproefvrij. De grote drijfveer achter deze merken is passie. Passie voor het merk, de producten en het delen van deze passie.

Maar hoe is het ooit begonnen?

Sandra behaalde haar eerste certificaat voor de ‘One by One techniek’ en vanaf dat moment was haar liefde voor het vak geboren.

De introductie van Sandra’s eigen succesvolle merk Oh my Lash! werd gelanceerd! Tot op de dag van vandaag is Oh my Lahs! een groot succes.

In samenwerking met Corina Muller (CEO en oprichtster van het merk BrowTycoon Henna Brows) werd met groot succes een nieuw wimperlift systeem genaamd ‘Mrs. LashLift’ gelanceerd.

Beide merken, Oh My Lash! en Mrs. LashLift, leveren de meest innovatieve en hoogwaardige producten die binnen de EU zijn ontwikkeld. De grote drijvende kracht achter beide merken is een passie, en die passie delen.

Daarnaast heeft Mrs. LashLift ook verschillende academies in Nederland en België en breidt zich snel uit naar de rest van de wereld.

Sandra schreef verschillende artikelen voor Lash Inc. Magazine Benelux. En met haar merk Oh My Lash! won ze de 1e prijs Lash Brand of the Year 2019.

Mrs. LashLift heeft de 3e prijs Lash Brand of the Year 2020 gewonnen.

Daarnaast is Sandra sponsor en jurylid voor diverse (inter)nationale wedstrijden. En tevens deelnemer aan verschillende internationale conferenties om op de hoogte te blijven over de ontwikkelingen in de wimper industrie.

Open chat
1
Waar kan ik je mee helpen?